Photoshop Öğreniyorum

Mümin

site yetkilisi
Yönetici
Administrator
S.Moderatör
1. Eğitim Sitesi Hakkında Bilgiler
Bu eğitim sitesi Adobe Photoshop CS5 programının öğretimi üzerine hazırlanmıştır. Eğitim sitesi Photoshop programının en etkili şekilde öğretilmesi için sayfalara ayrılmış ve her sayfada programın belli bölümleri işlenmiştir. Sayfalarda bulunan videolar ve bağlantılar dersin öğretimi sırasında sizlere yardımcı birer araç olması için sunulmuştur. Bu araçlar sayesinde programı öğrenmeniz kolaylaşacak, soru ve sorunlarınıza çözümler üretebileceksiniz. İletişim sayfasını kullanarak her türlü soru ve sorunlarınızı bildirebilirsiniz. Uygulama Teslim sayfasını kullanarak derslerde anlatılan uygulama videolarından oluşturduğunuz materyalleri gönderebilirsiniz. Sizler için hazırlamış olduğum bu eğitim sitesinin işleyişi ve kullanımı hakkında detaylı bilgi linkteki video ile anlatılmaya çalışılmıştır. Bu videoyu en az bir defa izlemek yararınıza olacaktır.
Sitenin Kullanım Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız...
2. Dersin İşlenişi Hakkında Bilgiler
Adobe Photoshop CS5 dersi 10 bölüme ayrılmıştır. Bölümler programın temel konularıyla başlamış ve ileri düzey özellikleriyle devam ettirilmiştir. Ders izlencesini görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Eğitimdeki haftalarda ilerlerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bölümlerde işlenen uygulama videolarını dikkatli takip ediniz. Gerekirse uygulama videolarını tekrar izleyiniz ve tam kavramadan bir sonraki derse geçmeyiniz. Dersleri izlerken yanınızda bir not defteri bulundurabilirsiniz ve önemli yerleri not edebilirsiniz. Tuttuğunuz bu notlar dersler ilerledikçe sizlere kolaylık sağlayacaktır.
3. Adobe Photoshop CS5 Hakkında Bilgiler
Photoshop oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan, oldukça gelişmiş bir resim işleme programıdır. Bu program sayesinde çektiğiniz fotoğraflarınızda, çeşitli düzenlemeler, ekleme çıkarmalar, animasyonlar, fotomontajlar, rötuşlar, yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınıza metinler ekleyebilirsiniz. Yine bu program sayesinde fotoğraflarınızı yazdırabilirsiniz.

Kaynak : Photoshop Öğreniyorum - Ana Sayfa

Geri
Üst Alt