• Kendınizi kısaca tanıtınız, çok seviniriz, uydutv yönetimi.... yakında IP TV SPOR Deneme Linkleri verilecektir istiyenler Banner'e tıklasınlar.. Bilgi Edinmek İçin Site Yetkilisine Başvurabilirler... TEŞEKKÜR Ederiz YÖNETİM forumdaki bir hatadan dolayı forumumuzun iki hafta önceki forum databaseye dönüş yapmak zorunda kaldık üyelerimizden özür dilerim....

Terfiler

varyata

Administrator
Administrator
Gerek bu forumda, gerek daha önce açıp kapadığım forumlarda, gerekse onu gördüğüm başka uydu forumlarında, yani sorumluluk aldığı herhangi bir forumda, onun kadar foruma sahip çıkan ve çalışan görmedim.

Kendisi eski bir arkadaşımdır bu terfi kararını geç bile vermiş sayılırım çok daha önceden hak ediyordu.
Kaptan-8 hayırlı olsun dostum.

Ynt: Kaptan-8 arkadaşım terfi etmiştir.

varyata link' Alıntı:
Gerek bu forumda, gerek daha önce açıp kapadığım forumlarda, gerekse onu gördüğüm başka uydu forumlarında, yani sorumluluk aldığı herhangi bir forumda, onun kadar foruma sahip çıkan ve çalışan görmedim.

Kendisi eski bir arkadaşımdır bu terfi kararını geç bile vermiş sayılırım çok daha önceden hak ediyordu.
Kaptan-8 hayırlı olsun dostum.

Bende ayni temennilerimi sunuyor, basarilarinin devamini kaptan-8 yegenimden diliyorum kolay gelsin hayirli olsun...

Sağolun arkadaşlar sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum,Güveninize çok teşekkür ederim...

Yalnızca şu günlerde kısa süreliğine aktif olamıyacağım...5 Ay önce Babamı Kaybettim.daha ne olduğunu anlamadan bugün (08-07-2015)  Ağbim gibi sevdiğim Eniştemi kaybettim bir süreliğine affınızı Rica ediyorum...Saygılar....

Başın sağ olsun ustam üzüldüm, sen psikolojini toparla istirahat et forum yerinde duruyor bir yere kaçmıyor sen takma kafanı ne zaman istersen gelir gidersin.

kaptan-8 link' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum,Güveninize çok teşekkür ederim...

Yalnızca şu günlerde kısa süreliğine aktif olamıyacağım...5 Ay önce Babamı Kaybettim.daha ne olduğunu anlamadan bugün (08-07-2015)  Ağbim gibi sevdiğim Eniştemi kaybettim bir süreliğine affınızı Rica ediyorum...Saygılar....

Basiniz sagolsun sevgili kardesim, rahmetlillerin ruhlari sad olsun geride kalan tüm allahtan sabirlar, saglik ve esenlikler diliyorum....dinlen sevgili yegenim forumumuz bizim senin onun... :'(

Ynt: Terfiler

hemşerim,
başın sağolsun..Allah rahmet eylesin..

Ynt: Terfiler

sağolun ALLAH razı olsun arkadaşlar.....

Geri