• Kendınizi kısaca tanıtınız, çok seviniriz, uydutv yönetimi.... yakında IP TV SPOR Deneme Linkleri verilecektir istiyenler Banner'e tıklasınlar.. Bilgi Edinmek İçin Site Yetkilisine Başvurabilirler... TEŞEKKÜR Ederiz YÖNETİM forumdaki bir hatadan dolayı forumumuzun iki hafta önceki forum databaseye dönüş yapmak zorunda kaldık üyelerimizden özür dilerim....

"Kaybettik ama teslim olmadık"

kaptan-8

Yalnız adam
Administrator
    29 Mayıs 2015 00:50 NTV Spor ve Ajanslar 
Kaybettik ama teslim olmadık

PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Antalyaspor'a 3-0 mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Ünal Karaman, böyle bir müsabakada böyle bir sonuçla kaybettikleri için üzgün olduğunu vurgulayarak, bu sonucun teslim olacakları anlamına gelmediğini söyledi.
Karaman, yenilgi sonrası şunları dile getirdi:
"Adana'da oynayacağımız müsabakada, durumu lehimize çevirme anlamında ne yapmamız gerekiyorsa sonuna kadar o mücadeleyi göstereceğiz. Evet maç kaybettik ama teslim olmadık. Bu skoru hak eden bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Girdiğimiz pozisyonlar var. Tartışılan pozisyonlar var. Maçın hemen sonrasında bunları tartışmayı da çok doğru bulmuyorum. İzleyeceğiz, değerlendireceğiz. Hakem adına umut ediyorum ki verdiği kararlar doğru kararlardır. Yoksa üzülürüm. Onun adına da üzülürüm. Camiam adına da üzülürüm. Ama teslim olmayacağız. Bunun altını kalın bir çizgiyle çizerek bir kez daha hatırlatıyorum."

Geri