Assassıns Hakkındaki Gelişen En Son Haberler

mehmetkarahanlı

S.Moderatör
S.Moderatör
Assassin’s Creed Origins’de kullanacağımız atlar ve kartal hakkında yeni açıklamalar yapıldı

Ayrıca oyunda bulunan kartalımızı, istediğimiz uzaklığa uçurabileceğiz.

Bu senenin en çok beklenen oyunlarından Assassin’s Creed Origins, seriye verilen bir yılın ardından yenilenmiş oynanışözellikleriyle gelecek. Bu yeniliklerin birçoğu, E3 2017‘deki videolarda gösterildi. Ancak oyun hala çıkmadı ve oyun ile ilgili tüm yenilikler ortaya çıkmış değil. Oyunun yönetmenlerinden Ashraf Ismail, Twitterüzerinden gelen soruları yanıtlayarak, oyunun yeniliklerinden birkaçını daha ortaya çıkardı.

442000893.jpg

Ashraf Ismail, gelen soru üzerine oyundaki atlı okçuların haritayı dolaşırken, gelişen olaylara bağlıolarak farklı rotalardan geçeceği cevabını verdi. Bir başka soruda, dişi kartalımız Senu‘nun gidebileceği uzaklığın, oyunun ana karakteri Bayek‘e bağlı olup olmadığı soruldu. Ashraf Ismail, bu konuda herhangi bir sınırlamanın olmadığını ve kartalımız Senu‘yu, haritanın istediğimiz yerineuçura bileceğimizi söyledi. Bir de, oyunun ok fiziklerinin The Last of Usoyunundaki gibi gerçekçi olup olmadığı sorusu geldi. Ashraf Ismail, ok fiziklerinin oldukça gerçekçi yapıldığını ve okların, yayı çekme gücümüze göre belirli bir süre sonra yere düşeceğini söyledi. Bu yenilikler, küçük detaylar gibi görünebilir ancak bunlar, oyunun gerçekçiliğini artıran özellikler. Ayrıca gelen bu yenilikler Assassin’s Creed Origins‘in oynanışını olumlu yönde etkileyecektir.

En iyi Assassin’s Creed oyunları

Sizin favori Assassin’s Creed sıralamanız nasıl peki?

Assassin’s Creed serisi, son çıkan oyunlarıyla eski popülerliğini kaybetse de, oyun dünyasının en önemli serilerinden biri. Bu sene çıkacak Assassin’s Creed Origins ile seride bazı değişikliklere gidiliyor. Serinin yeni oyunu çıkmadan önce, serinin ana oyunları arasında bir favori sıralaması yaptım. Bu sıralamayı hazırlarken oldukça zorlandım doğrusu. Benim gözümde, hiçbir Assassin’s Creed oyunu tam olarak vasat değil. Ancak bir sıralama yapmak istedim ve bu yüzden en sondaki oyun, diğerlerine göre daha kötü olabilir, ancak hepsini oynarken de keyif aldım.

assassins_creed_4_black_flag.jpg

9. Assassin’s Creed IV: Black Flag

Assassin’s Creed IV: Black Flag gerçekten tam olarak kötü bir oyun değildi. Oyundaki korsanlık teması ve gemi savaşları farklı bir deneyim sunuyordu. Özellikle bir gemiye ve tayfaya sahip olmak zevkliydi. Ancak, oyuna direk bir gemi kaptanı olarak başlıyorduk ve ana karakterimiz Edward Kenway, suikastçı elbisesini giydiği gibi suikastçılerin tüm özeliklerini kazanıyordu. Oyuna bu hızlı girişin ardından, hiçbir karakteri tam olarak tanıyıp, benimseyemiyorduk. Oysa oyunun ilk birkaç saatinde Edward Kenway’in nasıl kaptan olduğu ve daha önce diğer karakterlerle nasıl ilişkiler içerisinde olduğunu görebilseydik, oyun harika olurdu gerçekten. Ayrıca oyunun hikayesi de ilgi çekici değildi ve görevlerin önemli bir kısmı takip görevlerinden oluşuyordu. Görevlerin tekdüze olması oynarken bir süre sonra çok sıkılmama neden olmuştu ve sırf oyunun sonunda ne olacağını merak etmiştim diye bitirmiştim, ancak oyunun sonu da beni tatmin edememişti. Oyunun oldukça büyük bir potansiyelivardı fakat oyunun geliştiricisi Ubisoft Montreal bunu kullanamadı.
8. Assassin’s Creed III

Bu oyunun bu kadar alt sıralarda olmasının nedeni, oyundaki ana karakter olan Connor Kenway’e ısınamamam ve oyunun oynanışının tekdüze olmasında kaynaklanıyor. Connor Kenway’in babası Haytham Kenway, oyunda karşımıza daha önce çıkmıştı ve onu daha çok sevmiştim. Oynanış ve yapacak şeylerin çeşitliliği açısından oldukça yenilikçi bir oyundu. Seride, ilk kez bir oyunda hayvan avlayabiliyorduk. Dövüş sistemi olarak da, çok fazla bitirici hareket bulunuyordu ancak bunların hiçbiri, oyunu oynatamıyordu. Dövüş sisteminde sadece fareye sol tıklayıp, ardından gelen saldırılara blok yapmak, bir süre sonra aşırı sıkıyordu. Hayvan avlamak da sadece bir yenilik olarak kalmış, oyunu oynatacak bir öge olarak karşımıza çıkmıyordu. Oyunun hikaye kısmına değinirsek; oyun, günümüz kısmındaki Desmond Miles’ın hikayesini sonlandırıyordu ancak tatmin edici bir son değildi bu. Normal hikaye de ortalama üstüydü ve hikaye, oyunun diğer ögelerini gölgelemeye yetmiyordu.

assassins_creed_revelations_13-wallpaper-1920x1080.jpg

7. Assassin’s Creed Revelations

Serinin bu oyunu, Assassin’s Creed Revelations, Ezio ve Altair’in hikayelerini sonlandırıyordu. Bu hikayeler mükemmel değildi fakat yeterliydi. Oynanış olarak da çok bir yenilik sunmuyordu oyun. Oyunun İstanbul’da geçmesi biz Türkoyuncular için gerçekten güzeldi ancak harita çok sıkışık gelmişti bana ve ana hikaye de oldukça kısaydı. Oyundaki ana görevlerden aklımda kalan sadece bir tane var. Bir de anahtar toplama görevleri vardı ve onları yapmak biraz daha zevkliydi. Ayrıca Yusuf Tazim, seride en çok aklımda kalan yan karakter oldu. Yine de listenin üst sıralarındaki oyunlarla karşılaştırdığımda, diğerlerinden altta kalıyor.
6. Assassin’s Creed Syndicate

Serinin son çıkan oyununu, ilk defa farklı bir firma yapıyordu. Bu yüzden farklı bir dövüş sistemi bekliyordum ancak Assassin’s Creed Unity oyunundaki geliştirilmiş dövüş sisteminin gerisine giderek, daha kötü bir dövüş sistemiyle karşımıza çıktı. Dövüşürken boş boş fareye tıklıyormuş gibi hissediyordum, ancak yine de Assassin’s Creed III oyunundaki dövüş sisteminden daha iyi bir oynanışa sahipti. Oyunu beğenme sebeplerimden en önemlisi, görevlerin eski Assassin’s Creedoyunlarındaki gibi sıradan olmamasıydı. Yani görevlerin hepsi, farklı hissettiriyor ve görevlerde farklı yollar deneyebiliyordunuz. Oyunun öne çıkan yönü, benim için bu olmuştu.

assassins_creed_unity_9-wallpaper-2560x1440.jpg

5. Assassin’s Creed Unity

Eğer Assassin’s Creed Unity oyununu çıktığı gibi oynayıp, oyunun göz ardı edilemeyecek teknik sorunlarına denk gelseydim, listenin en sonunda olabilirdi bu yapıt. Ancak olabilecek teknik sorunlar yüzünden hiçbir oyunu çıktığı gibi oynamıyorum. Bu yüzden Assassin’s Creed Unity’yi, hatalarının çoğundan giderilmiş bir şekilde oynadım ve oyundan oldukça keyif aldım. Sağlam grafiklerle, 1700 yılı sonlarındaki Paris’in havasını harika yansıtmışlardı. Bu harika şehirde gezmek harika bir duyguydu. Ana karakterimiz Arno Dorian’ın gelişimi, suikastçı havasını oldukça iyi veriyordu. Görevlerdeki serbestlik, diğer oyunlara göre daha iyiydi. Hikayesi tam olarak tatmin edemese de, dövüş sistemine getirilen yenilik oyunu daha zevkli bir hale getirmişti. Ayrıca oyuna getirilen yenilik sayesinde bazı görevleri arkadaşlarınızla yapabiliyordunuz. Bu görevleri başkalarıyla yapmak, oyunda oldukça güzel vakitler geçirmenizi sağlıyordu.
4. Assassin’s Creed

Seriyi başlatan oyuna baktığımızda, oynanış olarak diğerlerinden çok aşağılardaydı. Ancak oyun, bizlere suikastçı birliğini tanıtarak, bu serinin kalbimizde yer edinmesini sağladı. Oyun, yetersiz oynanış mekanikleri açığını ilgi çekici hikaye ile kapatıyordu. Ana karakterimiz Altair’in suikastçı topluluğundaki inişli çıkışlı hikayesinin yanında günümüzde geçen ilginç hikaye beni oldukça etkilemişti. Altair, genç yaşlarında suikastçı topluluğunun en üst seviyelerinden olan Master unvanınıalmıştı ve onu oynamak bir ayrıcalık gibi geliyordu. Bu yüzden seriyi başlatan oyun olarak her zaman önemli bir yeri olacaktır.

p19fvichsvn6ioj81kho1cg1vdl4.jpg

3. Assassin’s Creed Rogue

Listemizin sürpriz oyunu Assassin’s Creed Rogue oldu. Bu oyun, serideki en az beklentim olan oyundu. Bu düşük beklentimin sebebi, oyun hakkında bildiğim tek şey olan ana karakterimiz Shay Cormac’in bir Tapınakçı olmasıydı. Bir de oyunun çok az reklamı yapılmıştı. Ancak oyun hakkında beklentimin düşük olması, oyunun hem hikaye hem de oynanış olarak beni daha çok etkilemesineneden oldu. Oyun, Assassin’ Creed III ile Assassin’s Creed IV: Black Flagarasında geçiyordu ve bu iki oyundan bazı karakterleri görüyorduk. Oyun, bu karakterlerle karşımıza oldukça etkileyici bir senaryoçıkarmayı başarmış. Oyunun beni diğer şaşırtan özelliği ise oynanış yenilikleriydi. Gemi mekanikleri Assassin’s Creed IV: Black Flag ile aynı olsa da bunu bizlere kendi tarzında sunmayı başarmıştı. Ancak beni etkileyen bu gemi savaşları değil de, gizlilik mekanikleriydi. Oyunda gizli gitmek, diğer Assassin’s Creed oyunlarından çok daha mümkün ve zevkliydi. Bölüm tasarımları da, oyunda gizli gitmemizi destekleyen unsurlardandı. Ayrıca oyundaki mağaralar birbirinden benzersiz şekildetasarlanmıştı ve hiç sıkılmadan yan görevleri yapabiliyordunuz.
2. Assassin’s Creed Brotherhood

Serinin tartışmasız en çok beğenilen oyunlarından biridir Assassin’s Creed Brotherhood. Serideki istikrarı sağlayarak harika bir oyun deneyimi sunuyordu bizlere. Dönemin Roma şehrini harika bir şekilde yansıtmışlardı. Oynanış ve görevler, önceki oyuna göre daha derinleşmişti. Oyun dünyasının efsane karakterlerinden Ezio’nun hikayesinin devamını oynuyorduk. Artık Ezio olgunlaşmış, Master unvanını almıştı ve onun bu olgun haliyle oynamak gerçekten harika bir duyguydu. Her şeyiyle mükemmel bir oyundu. Oyunun birinci sırayı alamamasının nedeni bana göre, her ne kadar harika iyi bir hikayeye sahip olsa da, hikaye olarak birinci sıradaki oyundan geride kalıyordu.

ac2_s_008__6_154594.jpg

1. Assassin’s Creed II

Assassin’s Creed severlerin birçoğu eminim benim gibi, serideki favori oyunu olarak bu oyunu seçecektir. Assassin’s Creed Brotherhood oyununu da birinci sıraya ekleyebilirdim ancak Assassin’s Creed II, seriye getirdiği yeniliklerile ön plana çıktı. İlk Assassin’s Creed oyunundan sonra oldukça büyük bir ilerleme kaydedilmişti. Oyundaki dövüş sistemi aynı kalsa da, eklenen suikastçi aletleriyle oynanış, büyük derecede geliştirilmişti. Hikaye, zaten serideki en iyihikayeydi. Bir de Ezio’nun gelişine tanıklık etmek büyük bir zevkti. Oyun hakkında daha fazla bir şey söylemeye gerek yok. Eğer bu efsane oyunu oynamadıysanız kesinlikle öneririm.

Ubisoft, Assassin’s Creed Origins içinde deniz savaşları olacağını açıkladı

Gemi serüvenleri için hazır mıyız?

Assassin’s Creed dünyasında, ilk defa denize Assassin’s Creed IV: Black Flag ile açıldık. Assassin’s Creed IV: Black Flag, bizlere bambaşka diyarlar sundu. Oyunun ana karakteri Edward Kenway, hatırladığınız gibi bir korsandı. Sonradan kendisi Assassin oldu. Kenway, Assassin olduktan sonra da deniz ile bağlarını koparmadı, nice yolculuklar yaptı çok sevdiği gemisi ile. Bununla kalmadı, oyun esnasında kimi zaman düşman gemilerini batırdı, kimi zaman da gemileri ele geçirdi. Bir gemiyi ele geçirmek için, kendi gemisinden diğer gemiye atladığı zaman ne heyecanlanmıştık. Oyuncuların deniz savaşlarını sevdiğini gören Ubisoft, bu yönde devam etti. Bu yön de Assassin’s Creed Origins ile bizlerin önüne çıkıyor.
Assassins-Creed-Origins.jpg

Assassin’s Creed IV: Black Flag sonrası çıkan Assassin’s Creed Rogue da deniz savaşları ile seyahatleri içeriyordu. Bu sefer, amansız sulara Shay Cormac ile çıktık. Her ne kadar Assassin’s Creed Rogue içerisinde yer alan deniz serüvenleri, bir önceki oyundan daha geliştirilmiş olsa da, Assassin’s Creed IV: Black Flag kadar bizleri etkilemeyi başaramadı. Böyle olunca da, Assassin’s Creed Rogue sonrasında çıkan iki oyunda, Assassin’s Creed Unity ile Assassin’s Creed Syndicate, deniz savaşlarına yer verilmedi. Fakat, Assassin’s Creed Origins ile işler değişiyor.
Assassin’s Creed dünyasında sulara, tekrar Assassin’s Creed Origins ile yelken açacağız. Aslında bunun olması, oyuncular tarafından beklenilen bir şeydi. Çünkü, çıkmasını merakla beklediğimiz Assassin’s Creed Origins üzerinde uğraşan Ubisoft takımı, Assassin’s Creed IV: Black Flagoyunun çıkaranların ta kendisi. Assassin’s Creed Originshikayesinin, Mısır’da geçmesine rağmen, gemilerin ve kayıkların önemli bir yere sahip olacağı bizlere müjdelendi. Hatta bu sefer, çok daha büyük gemilerle savaşa çıkacağız gibi gözüküyor. En güzeli de, istediğimiz gemiye sahip olabileceğiz, tabii öncesinde onu ele geçirmeyi başarabilirsek. Fakat, yine de Assassin’s Creed Origins’de bizi bekleyen deniz olaylarının, Assassin’s Creed IV: Black Flag oyununda gibi olacağını beklememeliyiz.
Öncelikle, dümene geçip de istediğimiz her yere gidemeyeceğiz gibi gözüküyor. Bir de gemiler, belirli görevlerde bizlere hizmet edecek. Öyle ya da böyle, deniz serüvenlerinin, Assassin’s Creed oyunlarına tekrar dahil olması çoğu oyuncuyu mutlu etmiş gibi gözüküyor. Assassin’s Creed Origins, 27 Ekim 2017 tarihinde çıktığında kim bilir ne tür destansı maceralar bizleri bekliyor olacak. Oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Assassin’s Creed Origins, Xbox One X üzerinde çok daha iyi görünecek

Assassin’s Creed Origins, Xbox One X’in gücünden iyice faydalanacak anlaşılan.

Yolda olan Assassin’s Creed Origins‘in Xbox One X platformunda nasıl görüneceğini hiç merak ettiniz mi? Sonuçta, çağının en iyi donanımına sahip konsolu olarak karşımıza çıkacak olan bir oyun ve sahip olduğu donanımın da hakkını verip vermeyeceği bir merak konusu olsa gerek. Eğer böyle bir meraka sahipseniz, Assassin’s Creed Origins‘in, Microsoft‘un yeni konsolu üzerinde çok daha iyi çalışacağını belirtelim hemen ve ardından da detaylara geçelim.
ac_art-600x338.jpg

Xbox One X‘in sahip olduğu donanım sayesinde, Assassin’s Creed Origins‘in bütün güzelliklerini hem 4K, hem de 1080p çözünürlük kalitesinde bütün detayları ile görebileceğiz. Ayrıca, konsol üzerinde Assassin’s Creed Origins‘in daha iyi bir gölge kalitesine, yakınlık mesafesine ve doku kalitesine rastlayacağız. Eğer elinizde 4K ekran varsa, bütün bunları 4K olarak görebileceksiniz. Xbox One Xdonanımının sağladığı bir başka avantaj ise, Senu ve Bayek arasındaki geçişlerin çok daha hızlı gerçekleşecek olması. Yani, eğer özetleyecek olursak, Xbox One X ile bizleri çok daha tatlı bir Assassin’s Creed Origins tecrübesi bekliyor.

Assassin’s Creed Origins, Xbox One X üzerinde 60 FPS olabilir

PlayStation 4 Pro konsolunu Assassin’s Creed Origins üzerinde zor günler bekliyor demek bu.

Assassin’s Creed Origins, Xbox One X üzerinde 4K/30 FPS çözünürlüğünde çalışacaktı. Oyun, PlayStation 4 Pro üzerinde de aynı değerlere sahip olacaktı. Yani, bu açık dünya oyununu 60 FPS olarak oynamak istiyorsanız, tek tercihiniz PC idi. Fakat geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni bilgilere göre Assassin’s Creed Origins, Xbox One X üzerinde istersek 4K/30 FPS, istersek de 1080p/60 FPSolarak oynanabilecek. Eğer bu bilgi doğruysa, birçok Assassin’s Creed Origins konsol oyuncusu, PlayStation 4 Pro yerine Xbox One X konsolunu tercih edecektir. Çünkü böyle bir oyunu 60 FPSolarak oynamayı biz dahil, herkes ister.

Assassins-Creed-Origins-1-740x416.jpg

Verdiği birkaç güvenilir bilgi ile tanınan bir YouTube içerik üreticisi olan DEE BATCH tarafından verildi bahsettiğimiz bu bilgiler. Yani elimizde resmi hiçbir şey yok. Fakat oyunun çıkış tarihi oldukça yakın. Bu yüzden, eğer gerçekten böyle bir 1080p/60 FPS modu oyunda varsa, yakın zamanda duyurusunu alabiliriz.

Assassin’s Creed Origins’in Xbox One X sürümü hakkında açıklama geldi

Ubisoft tarafından yapılan açıklama, oyunun 1080p/60FPS desteği hakkında.

Geçtiğimiz günlerde, Assassin’s Creed Origins‘in Xbox One X sürümü hakkında birtakım söylentiler ortaya çıktı. Yayılan bu söylentilere göre oyunun Xbox One X sürümü, 1080p çözünürlük kalitesinde ve 60 FPS performansı ile akıcı bir şekilde oynanabilecekti. Neyse ki, çok geçmeden Assassin’s Creed Origins geliştiricisi Ubisoft tarafından gerekli açıklama geldi ve bütün merakımız sona erdi.

maxresdefault-12.jpg

Ubisoft, “Bunun hakkında bir şey söylemek için çok erken, çünkü henüz istenilen performansı alamıyoruz. Hedefimiz, her platformun donanımına göre, bütün platformlarda sunabileceğimiz en iyi tecrübeyi sunmak.” dedi. Yani, geliştirici ekip şu anda Assassin’s Creed Origins’in Xbox One X sürümü üzerinde, oyuncuları sevindirecek bir görsellik için çalışıyor. Fakat, oyun çıktığında böyle bir performans ile karşılaşıp karşılaşmayacağımız henüz belli değil ne yazık ki.

Assassin’s Creed: Origins için çıkış tarihi yaklaşırken, yeni videolar da gelmeye devam ediyor.

Assassin’s Creed: Origins için belirlenen resmi çıkış tarihi olan 27 Ekim yaklaşırken, yeni videolar da yayınlanıyor. Yayınlanan en son videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.Tamamen oyun içi grafiklerle hazırlandığı ifade edilen videoda, ilk Assassin olan Bayek’in karşısındaki güce bir göz atıyoruz. The Order of the Ancients adıyla anılan bu organizasyonun, Templar Order ile bir ilgisi var mı, buna dair bir bilgi verilmiyor.Ancak Ancients hayli güçlü ve Mısır’da firavunu perde arkasından yöneten güç konumundalar. Bayek işte bu gücü karşısına alacak.Assassin’s Creed evreninde Templar Order ile işbirliği yaptığı için öldürülen Cleopatra’nın ölümü ise bu olaylardan 19 yıl sonra gerçekleşecek. Yani oyun çıktıktan sonra konuyu Cleo’ya bağlayan bir ek görev paketi gelirse şaşırmamak gerekir.

Ubisoft, Assassin’s Creed: Antik Mısır Keşif Turu adlı yeni Assassin’s Creed Origins oyun modunu duyurdu.

Ubisoft, oyuncuların Eski Mısır’ın farklı manzaralarını keşfedebileceği ve zengin geçmişi hakkında bilgi edinebileceği Assassin’s Creed: Antik Mısır Keşif Turu adlı yeni Assassin’s Creed Origins oyun modunu duyurdu. Keşif Turu, 2018 başında tüm Assassin’s Creed Origins sahiplerine ücretsiz bir güncelleme olacak.Bu özel modda oyuncular, savaş, öykü ya da zaman kısıtlaması olmadan Assassin’s Creed Origins’teki Eski Mısır’ın interaktif 3D rekreasyonunda ücretsiz dolaşabilirler. İskenderiye’den Memphis’e, Nil Deltası’ndan Büyük Kum Denizi’ne, Giza Platosu’ndan Faiyum Oasis’e, oyuncular daha önce hiç olmadığı gibi Antik Mısır’nın zengin tarihinde gezinebilirler. Keşif Turu, Büyük Piramitler, mumyalama, Kleopatra’nın hayatı gibi Ptolemaik Mısır’ın farklı bir yönüne odaklanan tarihçiler ve Mısırbilimcilerin küratörlüğünde onlarca rehberli tur sunacak.“Başından beri Assassin’s Creed serisi Üçüncü Haçlı Seferi’nden İtalyan Rönesansı’na kadar tarihteki en önemli anları keşfetti ve bu yıl da Antik Mısır olacak” diyor Assassin’s Creed Origins’in Yaratıcı Direktörü Jean Guesdon. “Özellikle bir video oyunu yoluyla gerçekleştirilen etkileşimli deneyimle, Antik Mısır’ın inanılmaz tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmeleri adına insanlar için oluşturulmuş olan bir eğitim modu olan Assassin’s Creed: Antik Mısır Keşif Turunu sunmak hayalimizdi.”Assassin’s Creed Origins 27 Ekim 2017’de konsollar ve Windows PC için satışa sunulacak.

Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones ne zaman çıkacak?
Assassin’s Creed Origins, ilk genişletme paketi olan The Hidden Ones ile daha heyecanlı bir hale gelecek.

Ubisoft tarafından geliştirilen en yeni Assassin’s Creed oyunu olan Assassin’s Creed Origins, The Hidden Ones isimli bir genişletme paketine kavuşacak. Yapılan açıklamalara göre bu genişletme paketi; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 23 Ocak 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones isimli yeni içerik ile ana oyundan birkaç sene sonrasına gideceğiz ve Roman Empire tarafından yönetilen bir bölgeye adımımızı atacağız. Yine Bayek karakterini kontrol ediyor olacağız ve oyunun ilk genişletmesi olan bu paket ile seviye sınırı da yükselecek. Yani, Bayek isimli karakterimizi daha da güçlendirebileceğiz.

Assassin’s Creed Origins isimli video oyunu şu an PlayStation Store üzerinde 269 TL fiyat etiketi ile satılmakta. Oyun için satışta olan sezonluk geçiş ise 118 TL fiyat etiketine sahip. Eğer bu sezonluk geçiş ögesini satın alırsanız, The Hidden Ones ve The Curse Of the Pharaohs isimli iki genişletme paketine herhangi bir ek ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca sezonluk geçişi satın aldığınız taktirde farklı içeriklere de sahip olabiliyorsunuz.

Şu an tek başına Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones içeriğinin fiyatını göremiyoruz ama sezonluk geçiş ögesinin 100 TL civarında satıldığını göz önünde bulundurursak, çıkacak olan bu genişletme paketi muhtemelen 50 TL ile 80 TL arasında olacaktır. Zaten sezonluk geçiş ögelerinin temel olarak alınma sebebi, iki ek paketi ayrı ayrı almaktansa, sezonluk geçişi satın almanın daha ucuza geliyor olması.

assassins-creed-origins-screens-06-ps4-eu-15jun17.jpg

Çok beğenilen Assassin’s Creed serisi, yeni hikâyeleriyle ve görevleriyle, keşfedilmeyi bekleyenheyecan verici yeni dünyasıyla ve tamamen yenilenen dövüş sistemiyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına dönüyor. Assassin’s Brotherhood’un doğduğu ana kadar binlerce yıl önceye gidenAssassin’s Creed hkâyesinde kum krallıklarını keşfedin. Bir kılıç ustası ve eğitimli katil olan Bayek’i akılda kalıcı görevlerle ve unutulmaz mitlerle dolu bir açık dünyada kontrol edin.

Yeni silahlar toplamanıza ve Bayek’in ölümcül yeteneklerini kendinize özgü oyun tarzınızla geliştirmeye imkân tanıyan yenilenmiş, ganimet kazandıran ilerleme sistemiyle kendinize ve düşmanlarınıza meydan okuyun. Nil Deltası’nın yeşilliklerle dolu topraklarından Siwa Oasis’in izole bölgesine veya Giza ve Memphis’in inanılmaz piramitlerine kadar antik Mısır’ın ikonik dünyası keşfedilmeyi bekliyor.

Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs ne zaman çıkacak?
Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs ile antik Mısır mitolojisini daha yakından göreceğiz.

Assassin’s Creed Origins için çıkacak olan iki genişletme paketinden ikincisi olan The Curse of the Pharaohs, çıkışını 6 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirecek. Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs ile birlikte antik Mısır’ın mitolojisini daha rahatlıkla görebileceğiz ve anlayabileceğiz. Çünkü bu genişletme paketi, bahsettiğimiz mitolojiye odaklanmış olacak. Oyun için çıkacak olan bu ikinci genişletme paketinde, ölümsüz ordulara karşı savaşacağız ve Bayek isimli karakterimiz, bu yeni genişletme paketi ile daha da güçlenebilecek.

Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs ile oyundaki seviye sınırı yükselecek, yeni yetenekler, silahlar, zırhlar ve çok daha fazlası oyuna eklenecek. Tüm bunlar haricinde, yeni canavarlar ile savaşıp, yepyeni bir hikayenin tadına bakabileceğiz. Peki, oyuncular bu genişletme paketine ne kadar ödeyip, sahip olabilecek? PlayStation Store üzerinde ne yazık ki bu genişletme paketi veya oyunun ilk genişletme paketi, haberi yazdığımız şu sıralarda satılmıyor. Bu yüzden net bir fiyat söylemek imkansız. Fakat tahmin edebiliriz!

Assassin’s Creed Origins için hazırlanan sezonluk geniş şu sıralar 118 TL fiyat etiketine satılıyor. Bu sezonluk geçişi satın aldığınız taktirde, birkaç bonus ögeye ve oyun için çıkacak olan iki genişletme paketine sahip olabiliyorsunuz. Eğer iki genişletme paketi için sezonluk geçiş ile 118 TL isteniyorsa, bu genişletme paketlerinin bireysel fiyatları da 50 TL ile 80 TL arasında olacaktır diye düşünüyoruz. Zaten bizce bir genişletme paketine biçilmesi gereken fiyat da budur.

assassins-creed-origins-screens-04-ps4-eu-15jun17.jpg

“Çok beğenilen Assassin’s Creed serisi yeni hikâyeleriyle ve görevleriyle, keşfedilmeyi bekleyen heyecan verici yeni dünyasıyla ve tamamen yenilenen dövüş sistemiyle konsollara ve PC platformuna geri dönüyor. Assassin’s Brotherhood’un doğduğu ana kadar binlerce yıl önceye giden Assassin’s Creed hkâyesinde kum krallıklarını keşfedin. Bir kılıç ustası ve eğitimli katil olan Bayek’iakılda kalıcı görevlerle ve unutulmaz mitlerle dolu bir açık dünyada kontrol edin.

Yeni silahlar toplamanıza ve Bayek’in ölümcül yeteneklerini kendinize özgü oyun tarzınızla geliştirmeye imkân tanıyan yenilenmiş, ganimet kazandıran ilerleme sistemiyle kendinize ve düşmanlarınıza meydan okuyun. Nil Deltası’nın yeşilliklerle dolu topraklarından Siwa Oasis’in izole bölgesine veya Giza ve Memphis’in inanılmaz piramitlerine kadar antik Mısır’ın ikonik dünyası keşfedilmeyi bekliyor.”

Geri
Üst Alt